Jóllehet működnek baba-mama klubok szerte a városban, mégis az Offline Center környezete és adottsága kiváló helyszínt biztosíthat egy baba-mama klub rendszeres megrendezésére. Fontosnak tartjuk, hogy városunkban lehetőséget teremtsünk az édesanyáknak arra, hogy közösségben legyenek. Úgy látjuk, hogy a hétköznapok terheivel való megküzdésben nagy segítséget tud nyújtani egy támogató, megtartó közösség. Szeretnénk megfelelő légkört teremteni ahhoz, hogy az édesanyák kimozdulhassanak, kikapcsolódhassanak, és megoszthassák kérdéseiket, tapasztalataikat, örömeiket, kihívásaikat.

Számtalan kérdés felmerülhet egy kezdő anyukában, de még a gyakorlott anyákat is érhetik váratlan élethelyzetek, amelyeket szeretnének megbeszélni más hasonló szituációban lévő szülőkkel, de akár lehet egy dal vagy mondóka felelevenítése. Mindezekben hatalmas segítséget nyújthat ez a klub.

Célunk, hogy megértő és támogató közösségben tudjanak beszélgetni a bennük felmerülő kérdésekről. Továbbá szeretnénk olyan szakembereket is bevonni, akik speciális segítséget tudnak nyújtani az édesanyáknak. Többek között a gyermekágyi depresszió kérdéskörében vagy az első gyermek érkezése, és ehhez hasonló témák átbeszélésében.

Aktuális baba-mama esemény: kéthetente csütörtök délelőtt | 2019. április 4.
Helyszín: OFFLINE CENTER (Ady Endre út 6/b)