Az Angol Klub egy olyan lehetőség, amely az érdeklődők angol nyelvtudásának szinten tartását, fejlesztését és a magabiztos beszéd elérését teszi lehetővé. A résztvevők egymással beszélgetnek az angoltanár irányítása mellett. A cél az, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő módon ki tudja fejezni magát.

Ha a munkahelyek nem igénylik az angoltudás fejlesztését, vagy nincs olyan ismerős, akivel gyakran lehetne angolul beszélni, gyakorolni, vagy ritkán van lehetőség külföldre utazni, ahol szükség van a nyelvtudásra, akkor ez a szolgáltatás megoldást jelenthet.

Ezt az igényt szolgáljuk ki annak a lehetőségnek a biztosításával, hogy több tanuló együtt, játszva gyakorolhasson az angol klubban, emellett az angol oktatásán túl a közösségépítés is fontos szerepet játszik.

Programunk elsősorban a felnőtt korosztályt célozza meg, akik szeretnének angolul tanulni, beszélgetni, társalogni, és a már meglévő nyelvi tudásukat fejleszteni.

Az alkalmak témái többek között kitérnek az egészségre, a helyes táplálkozásra, a családra, a kultúrák megismerésére, a környezetvédelemre, a napi rutinra, a szabadidőre és az ünnepekre.

A klub heti rendszerességgel másfél, két órát jelent és jelenleg kedd délelőttönként van megtartva.

Munkatársak: Két állandó önkéntes oktatóval folynak az alkalmak. Egy anyanyelvű amerikai tanárral, aki jelenleg családanyai feladata mellett végzi ezt a munkát. Illetve egy magyar segítővel, aki a háttérfeladatokban – alkalmak meghirdetésében, koordinálásában és leszervezésében – segédkezik.

HELYSZÍN: OFFLINE CENTER (Ady Endre út 6/b)
IDŐPONT: MINDEN KEDD DÉLELŐTT // 8:30-10:00

A részvétel ingyenes!